26-1-2015 Organisatieopstellingen voor HR professionals

Heb je vraagstukken die je via een organisatieopstelling wilt onderzoeken? Wil je onderzoeken op welke prioriteiten jouw HR afdeling zich zou moeten richten of wat ervoor nodig is op het ziekteverzuim structureel verder te verlagen? Wil je weten wat nodig is om directie en management te activeren voor een bepaald HR-project? Dan is deze workshop ‘organisatieopstellingen voor HR professionals’ daarvoor een ideale gelegenheid.

Mogelijke HR-vragen die zich lenen voor een organisatieopstelling zijn:
– wat is er nodig voor een succesvolle reorganisatie?
– hoe kan ik mijn positie als HR professional binnen de organisatie versterken?
– is mijn opleidingsprogramma compleet, of mis ik iets?
– wat gaan we doen met het ongewenst gedrag in onze organisatie?
– hoe voorkomen we burn-out?
– welke rol moet HR spelen in het cultuur-veranderingstraject?
– hoe krijgen we het verzuim verder structureel naar beneden?

Werkwijze

Annelies Meijers en Greg Kalfus zijn opgeleid tot organisatie opsteller aan het Hellinger Instituut te Groningen. Zij nemen je graag mee in de wereld van organisatie opstellingen. Tijdens de workshop breng je jouw HR-vraagstuk in. In een kort interview met de begeleider wordt je vraag helder gemaakt. Daarna gaan we, middels een organisatie opstelling, geleidelijk de vraag systemisch in beeld brengen. Als begeleiders dragen wij er zorg voor dat uw privacy en die van uw organisatie voorop staat. De groep bestaat uit maximaal 10 deelnemers. We verwachten 2 à 3 opstellingen te kunnen doen binnen de gestelde tijd.

Voor wie?
HR professionals die via een organisatieopstelling zicht willen krijgen op de systemische dynamieken van een HR vraagstuk.

Trainers/Opstellers
Annelies Meijers organisatie adviseur en team/ projectcoach.  Zij geeft graag “richting bij gedoe” binnen complexe (familie) bedrijven. Greg Kalfus is vitaliteitsarchitect en heeft Dilato opgericht dat zich voornamelijk bezig houdt met verzuimreductie en vitaliteitsmanagement gericht op het duurzaam versterken van persoonlijk leiderschap binnen organisaties.

 

Praktische info

Waar?
Lovense Kanaaldijk 47
5013 BJ Tilburg (NL)

Wanneer?
26 januari 2015
van 13u tot 17.00u
Inloop vanaf 12.30 uur.

Prijs?
Deze  introductieworkshop kost € 25,- per persoon (incl. koffie en thee).

Organisatieopstellers
Annelies Meijers
Greg Kalfus

Aanmelden?
Persoonlijk bij Annelies of Greg.

Annelies Meijers:
a.meijers@amkwadraat.nlwww.amkwadraat.nl

Greg Kalfus:
greg@dilato.org www.dilato.org