Telefoonnummer: +31 (0) 13 532 10 15 - Email info@dilato.org

Zeggingskracht.

Wat straal je uit?

De leerling van tegenwoordig – een multimediale multitasker – houdt zich met honderd dingen tegelijk bezig, behalve met de les. Na de training Zeggingskracht houd je ze beter bij je en laat je je niet meer zo snel van de wijs brengen. Dit resulteert overall in een groter lesrendement, meer plezier in lesgeven en meer energie over.

Zeggingskracht gaat over de manier waarop je voor de groep staat. Wat straal je uit? Kun je op een natuurlijke manier ‘heersen’ over de klas? Tijdens de training Zeggingskracht werk je aan je houding (fysiek en attitude), je stemgebruik, je articulatie, intonatie, manier van formuleren en je non verbaal gedrag. Je hele houding bepaalt je gezaghebbendheid, de effectiviteit van de leerstof en de sfeer in de groep. De training is gebaseerd op een holistische benadering. We kijken niet alleen naar jou als docent, maar ook als persoon.


– Meer overwicht
– Meer plezier in het lesgeven met meer zelfvertrouwen
– Meer energie overhouden na het lesgeven
– Overtuigender presenteren
– Groter lesrendement
– Gerichte aandacht van jezelf en leerlingen
– Een actievere klas

De training Zeggingskracht is opgebouwd uit 4 sessies van drie uur + 1 personal coachingssessie. De training wordt In Company gegeven of op onze locatie in Tilburg. De groep bestaat uit 6 à 8 deelnemers. Op aanvraag zijn ook workshops mogelijk.

Ben jij geïnteresseerd in aanvullende informatie?

Neem dan contact met ons op en geef ons de gelegenheid om het door middel van telefoon of email nader toe te lichten.

Vergelijkbare Projecten

Footer logo

Download

Contact

Dilato Nederland
Lovense Kanaaldijk 47
5013 BJ Tilburg
T: +31 (0)13 532 1015

Dilato Belgie
Parklaan 57
2970 Schilde
Tel:+32 (0) 471 720 791
Terug naar boven