Telefoonnummer: +31 (0) 13 532 10 15 - Email info@dilato.org

Talenten versterkt.

Ontdekken welke richting?

Wil jij een volgende stap maken in jouw loopbaan? Wil jij in de toekomst werken op basis van jouw unieke kwaliteiten, persoonlijke verhaal en toegevoegde waarde en op basis van jouw persoonlijke energie bronnen? Wil jij ontdekken welke richting jij op moet om met meer plezier, energie en enthousiasme jouw werkzame leven verder vorm te kunnen geven? Meldt je dan aan voor deze training.

In 3 dagdelen en 2 persoonlijke gesprekken gaan wij samen op zoek naar jouw verhaal en toegevoegde waarde voor de arbeidsmarkt. Wij brengen jouw kwaliteiten in kaart en maken een persoonlijk plan om jouw loopbaan in een richting te loodsen die vertrouwen en energie voor de toekomst geeft.

Tijdens dit traject maken we gebruik van verschillende methodieken en werkvormen, waaronder opstellingen, om bij jouw kern te komen. Zodat jij krachtig en in balans jouw loopbaan verder kunt vervolgen in een richting die bij jou past.

  • Inzicht in jouw unieke kwaliteiten, verhaal en toegevoegde waarde.
  • Inzicht in jouw energiebronnen en drijfveren.
  • Inzicht in mogelijke blokkades en hulpbronnen.
  • Een persoonlijk loopbaanplan.

Het effect en resultaat van deze training is dat jij keuzes gaat maken die afgestemd zijn op jouw persoonlijk kompas, zodat jij in de toekomst meer bevlogen aan het werk zult zijn.

De training duurt 6 weken en bestaat uit 3 dagdelen in een groep van minimaal 6 en maximaal 8 deelnemers en 2 persoonlijke individuele sessies van 1,5 uur. De training kan zowel open inschrijving gevolgd worden op het kantoor van Dilato in Tilburg als In Company op locatie.

Ben jij geïnteresseerd in aanvullende informatie?

Neem dan contact met ons op en geef ons de gelegenheid om het door middel van telefoon of email nader toe te lichten.

Vergelijkbare Projecten

Footer logo

Download

Contact

Dilato Nederland
Lovense Kanaaldijk 47
5013 BJ Tilburg
T: +31 (0)13 532 1015

Dilato Belgie
Parklaan 57
2970 Schilde
Tel:+32 (0) 471 720 791
Terug naar boven