Telefoonnummer: +31 (0) 13 532 10 15 - Email info@dilato.org

Krachtig in Balans.

Goed voor de ander zorgen...

Professionals in de zorg en het onderwijs hebben vaak voor hun vak gekozen omdat het prachtig werk is, andere mensen te kunnen verzorgen of bij te staan in het zetten van stappen in hun ontwikkeling. Velen zien het als een roeping. Mensen in de zorg en het onderwijs zijn vaak uitgerust met een extra set “zorg-genen”. Ze willen het goed doen voor de mensen die ze bijstaan, soms zelfs te perfectionistisch. De uitdaging kan zijn om de eigen grenzen te bewaken en energie te managen. Grenzen aangeven, omgaan met werkdruk en hierin eigen keuzes maken zijn van vitaal belang voor deze medewerkers. Goed voor de ander zorgen begint met goed voor jezelf zorgen.

Speciaal voor professionals in de zorg en het onderwijs die bewust een stap willen zetten in hun persoonlijk energiemanagement en hun balans werk/privé, heeft Dilato de training Krachtig in balans.

Download Brochure

De deelnemer (her)ontdekt door eigen inzichten en ervaringen zijn kwaliteiten en valkuilen en ontwikkelt hiermee een sterkere versie van zichzelf. Het persoonlijk energiemanagement wordt effectiever en efficiënter. De deelnemer ontwikkelt:

1. Nog beter grenzen stellen.
2. Duidelijkheid creëren voor zichzelf en de omgeving.
3. Verantwoordelijkheid nemen en projecten/taken binnen de afgesproken termijn afmaken.

En dit vanuit eigen kracht, plezier in verbinding met anderen en de organisatie.

Aan het einde van het trainingstraject maakt de deelnemer een persoonlijk perspectiefplan. Hierin ligt vast wat voor hem of haar essentieel is om blijvend met plezier te werken en hoe daarbij in balans te blijven. Door dit plan op te volgen kan persoonlijke groei worden gerealiseerd, zowel in het werk als privé.

De training Krachtig in balans wordt in 3 varianten aangeboden:

Ben jij geïnteresseerd in aanvullende informatie?

Neem dan contact met ons op en geef ons de gelegenheid om het door middel van telefoon of email nader toe te lichten.

Vergelijkbare Projecten

Footer logo

Download

Contact

Dilato Nederland
Lovense Kanaaldijk 47
5013 BJ Tilburg
T: +31 (0)13 532 1015

Dilato Belgie
Parklaan 57
2970 Schilde
Tel:+32 (0) 471 720 791
Terug naar boven