Telefoonnummer: +31 (0) 13 532 10 15 - Email info@dilato.org

Grip op je gewicht.

Blijvende gedragsverandering ...

Grip op je gewicht is bedoeld voor mensen met overgewicht die willen leren hoe ze invloed uit kunnen oefenen op de ontwikkeling van hun gewicht. Zodat ze op eigen kracht in staat zijn om een blijvende gedragsverandering te realiseren met een positief effect ten aanzien van hun overgewicht.

Tijdens dit traject leren deelnemers hoe ze hun persoonlijk leiderschap kunnen ontwikkelen en hun zelfmanagement kunnen verbeteren. Het traject is gebaseerd op de theorie van Carl Jung en het gedachtegoed van Stephen Covey.

Deelnemers zijn zelf in staat om hun kwaliteit van leven en duurzame inzetbaarheid blijvend te verbeteren. Ze krijgen meer grip op de ontwikkeling van hun gewicht, waardoor er meer vertrouwen ontstaat om gezonder oud te worden.

Het traject duurt een half jaar en bestaat uit 6 groepssessies en 4 individuele coachingsgesprekken. Het traject kan zowel In Company als via open inschrijving verzorgd worden. De open inschrijving trajecten vinden plaats op het kantoor van Dilato te Tilburg. Het minimum aantal deelnemers is 6 met een maximum van 8.

Ben jij geïnteresseerd in aanvullende informatie?

Neem dan contact met ons op en geef ons de gelegenheid om het door middel van telefoon of email nader toe te lichten.

Vergelijkbare Projecten

Footer logo

Download

Contact

Dilato Nederland
Lovense Kanaaldijk 47
5013 BJ Tilburg
T: +31 (0)13 532 1015

Dilato Belgie
Parklaan 57
2970 Schilde
Tel:+32 (0) 471 720 791
Terug naar boven