Telefoonnummer: +31 (0) 13 532 10 15 - Email info@dilato.org

Grip op je budget.

Gezonde financiële situatie ...

Zorgen om je persoonlijke financiële situatie kan veel stress veroorzaken. Stress die van invloed is om met plezier en energie dagelijks je werk uit te kunnen voeren. Veel mensen zijn door omstandigheden, waar zij zelf geen invloed op hadden, in een situatie belandt waardoor zij geen gezonde financiële situatie hebben of onvoldoende rust en vertrouwen hebben dat deze situatie naar de toekomst toe verbeterd.

Tijdens dit traject gaan wij stappen zetten om meer rust en vertrouwen te krijgen in de omgang met geld. We gaan in kaart brengen welke kwaliteiten beter ontwikkeld kunnen worden om te leren om meer grip op je budget te krijgen. Deelnemers gaan een financieel plan maken die hun helpt om betere en bewustere keuzes te maken ten aanzien van hun budgetbeheer.


Deelnemers leren om betere en bewustere keuzes te maken ten aanzien van hun budget. Het effect is dat deelnemers meer inzicht en overzicht in hun financiële leven krijgen. Hierdoor ervaren ze minder stress en zijn ze in staat om met meer plezier, energie, focus en aandacht een bijdrage te leveren aan de organisatie waar ze voor werken.

Het traject duurt 6 weken en bestaat uit 3 individuele budgetgesprekken van 1,5 uur.

Ben jij geïnteresseerd in aanvullende informatie?

Neem dan contact met ons op en geef ons de gelegenheid om het door middel van telefoon of email nader toe te lichten.

Vergelijkbare Projecten

Footer logo

Download

Contact

Dilato Nederland
Lovense Kanaaldijk 47
5013 BJ Tilburg
T: +31 (0)13 532 1015

Dilato Belgie
Parklaan 57
2970 Schilde
Tel:+32 (0) 471 720 791
Terug naar boven