Telefoonnummer: +31 (0) 13 532 10 15 - Email info@dilato.org

Onze visie 2018.

Onze Visie

Wij zijn professionele vitaliteitsarchitecten die graag onze steen bijdragen aan het versterken van duurzame inzetbaarheid binnen organisaties. Daarnaast versterken wij het persoonlijk leiderschap en vergoten wij de vitaliteit op individueel, team –   en organisatieniveau. Dit doen we o.a. via Krachtig Leiderschap voor leidinggevenden en Ik op koers! voor medewerkers.

Onze droom is iedereen vanuit zijn of haar authentieke kern te laten leven en werken, door zelf regie te nemen. Regie te nemen over de eigen leven & loopbaan, door te focussen op hoe men krachtiger de eigen energie kan managen. Wij geloven dat wanneer men eigenaarschap toont voor het eigen handelen, men effectiever en krachtiger functioneert.

Zowel op persoonlijk als professioneel vlak. Onze ambitie is om toegevoegde waarde te leveren aan leidinggevenden en medewerkers die hun innerlijke kracht willen versterken.

Ons beeld is dat de kern en essentie gaat over ‘van binnen naar buiten leiding geven aan jezelf’. Wij zijn er van overtuigd dat iedereen het potentieel bezit om zichzelf  te ontwikkelen.

Onze aanpak is er op gericht om de beweging die wij teweeg brengen blijvend onderdeel te laten worden binnen uw organisatie, dit heeft tot effect dat nieuwe inzichten en ervaringen beklijven.

Vitaliteitstraject voorbeeld uit de praktijk

Om helder te maken hoe een vitaliteitstraject eruit kan zien, leggen wij u graag één van onze trajecten voor.

Footer logo

Download

Contact

Dilato Nederland
Lovense Kanaaldijk 47
5013 BJ Tilburg
T: +31 (0)13 532 1015

Dilato Belgie
Parklaan 57
2970 Schilde
Tel:+32 (0) 471 720 791
Terug naar boven