Telefoonnummer: +31 (0) 13 532 10 15 - Email info@dilato.org

Onze Kernwaarden.

Onze Kernwaarden

Toepasbaar

Onze aanpak sluit aan in de praktijk. Wij zijn een compact bureau en schakelen snel. Wij hebben ruime praktijkervaring in diverse branches en culturen. Van de boardroom tot aan de kade. Onze praktische interventies zijn 360 graden en altijd maatwerk. Wij toetsen op meerdere momenten. Wij komen gezamenlijk tot concrete handvaten. Geen tijdelijke technieken, maar blijvende resultaten

 

Impactvol

Wij hebben de expertise in huis om impact te maken. Onze leervormen zijn interactief en onderscheidend. Wij leren en ontwikkelen samen met elkaar, als in een co-creatie. Wij komen gezamenlijk tot de kern. Al onze  vitaliteitsarchitecten, coaches en trainers zijn gedreven ervaren vakspecialisten.

 

Blijvend

Wij zorgen voor een wezenlijke verandering. Een verandering die blijvend is. Wij gaan voor verankering van het potentieel van het individu. Wij gaan voor lange termijn oplossingen en lange termijn relaties met de klant.

 

Verdiepend

Wij hebben hart voor de mens en hart voor het resultaat. Veiligheid, vertrouwen en plezier staan bij ons centraal. Wij komen tot de kern. Wij raken de mens en nemen deze mee in de beweging. Wij gaan voor verankering binnen de organisatie. Wij gaan voor authenticiteit en authentiek leiderschap.

 

Meedenkend en tegendenkend

Wij zijn betrokken en staan dicht bij de klant. Wij gaan graag de dialoog met u aan. Maar wij zijn ook eigenzinnig: een zogenaamde ‘critical friend’. Wij durven mee te denken én tegen te denken. Wij leren van elkaar en halen het beste bij elkaar naar boven. Hierdoor komen we gezamenlijk tot de beste oplossing.

Footer logo

Download

Contact

Dilato Nederland
Lovense Kanaaldijk 47
5013 BJ Tilburg
T: +31 (0)13 532 1015

Dilato Belgie
Parklaan 57
2970 Schilde
Tel:+32 (0) 471 720 791
Terug naar boven